maanantai 5. maaliskuuta 2012

Lumikki-kynnet

Siskoni esikoisen syntymäpäiväjuhlissa oli prinsessateema. Disney prinsessateema. En pukeutunut erityisen prinsessamaisesti mutta kynnet taiteilin Disney-tyylisiksi kun minulla kerran sattui olemaan teemaan sopivat kynsikoristukset.

Shiny Nail Art-blogissa oli ihanan juhlava toteutus Nailside-blogin pilvikynsistä ja sen jälkeen ilmestyi nätti pilvimanikyyri myös Jos edes kynnet-blogiin. Siitä se ajatus sitten lähti.

Olin tilannut tässä taannoin ensimmäiset water decalini (ihan ihka ensimmäiset tosin hankin Papun kirppikseltä) ja se oli vähän sellainen sika säkissä-tilaus eli en tiennyt tarkalleen mitä kaikkia kuvia saisin. Joukossa oli sitten Lumikki-aiheinen setti ja tiesin samantein, että niistä teen joskus siskontytöille ihailtavaa sopivan tilaisuuden tullen.

Se tilaisuus oli siis eilen. Olin jo aikaisemmin miettinyt, että miten saisin water decalit näyttämään kynsillä kivoilta niin, että ne eivät näyttäisi pieniltä yksinäisiltä länteiltä keskellä tyhjää kynttä. Yllä mainitsemani pilvimanikyyri osui sitten silmiini kuin tilauksesta ja toteutus oli selvä.




En ole vielä kovin harjaantunut water decalien käytössä eikä tämäkään kerta sujunut täysin ilman kommelluksia. Kerran unohdin poistaa yhdestä kuviosta sen päällimuovin mutta sain onneksi irrotettua kuvion suhteellisen ehjänä siitä muovista. Kuvioiden asettelu ei sekään sujunut ihan leikiten, unohdin että kuvio liikkuu kynnellä herkästi mikäli sen alle on jäänyt vettä mutta sitten kun se vesi sieltä poistuu, niin kuviohan jämähtää justiinsa siihen missä se sillä hetkellä sattuu olemaan.

Noh, tein kynnet kahta pikkutyttöä ilahduttamaan ja siinä onnistuin vallan menestyksellisesti, ei tullut kyselyjä miksi tässä kädessä tuo ja tuo kuvio on asemoitu näin ja toisessa noin tmvs. vaan ihailu oli vilpitöntä ja ylitsepursuavaa. ;-D

Keltainen lakka: Maybelline mini Colorama #100 Urban Lemon
Punainen lakka: Miners Paint The Town Red
Sininen lakka: Depend #252

Pilvimanikyyrin teko ei ollutkaan ihan niin simppeliä kuin olin kuvitellut mutta ihan ok lopputulos ainakin näin ensimmäiseksi räpellykseksi. Jos olisin ollut fiksu olisin laittanut ensimmäiseksi värikerrokseksi valkoisen koska tuo keltainen olisi yksinään vaatinut ainakin kolme kerrosta ollakseen nätti ja tasainen. Koska tiesin laittavani water decalit niin jätin keltaisen kahteen kerrokseen. Silti kärkiin tuli vähän turhan monta kerrosta, eli kahden keltaisen päälle yksi punainen ja kaksi sinistä.

Seche Vite pilasi taas kerran koko manikyyrin kutistamalla lakan niin, että kärkiin tuli rumat kärkikuluman näköiset rannut. ;-( En kyllä aio ostaa toista pulloa Seche Viteä!

EDIT: Unohdin ihan, tämä tuleva Lumikki-elokuva täytynee aikanaan kesällä katsastaa. Olisin mielelläni nähnyt Lumikkina jonkun muun kuin Kristen Stewartin mutta näin se nyt sitten roolitettiin....



4 kommenttia:

  1. Hauskaa, kun pikkulapset kiinnittävät usein huomiota maalattuihin kynsiin, ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun avon sisarustenlapset ovat jääneet näpelöimään kynsiäni :D.

    Huih, olipas tuo Lumikki sen oloinen leffa, että taidan ottaa leffateatterista reunapaikan mikäli menen sitä katsomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on ihanaa kun nykyään siskontytöt aina jossain vaiheessa oikein tarkistavat millaiset kynnet mulla on ja kommentoivat sitten mitä mieltä niistä ovat. =)

      Poista
  2. Nää lumikkikynnet on aivan mahtavat! <3 Tosi hauskat ja pirteät ja kivasti sopii tuo pilvimani näihin :) Kiitos muuten linkityksestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos Shiny! Minustakin tuo pilvimani sopi oikein hyvin. Vaikka värit ovatkin melkoisen kirkkaat niin minustakin kynnet näyttivät ihanan pirtsakoilta. Noh, ei ehkä ihan joka tilaisuuteen sopiva väritys mutta tässä tapauksessa oikein sopiva. ;-)

      Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.